Nieuws

Door onze verbouwingswerken blijft de winkel nog gesloten tot 15 december

Wij werken ijverig verder om u nog beter te dienen.

Dank voor uw begrip

Nieuw

Trek Precision Fit Studio

Bij een fietser draait het

om meer dan alleen de fiets.

 

Het draait om het creëren van de perfecte synergie tussen rijder en machine.  En daar op het snijpunt van rijder en machine, daar zit Trek Precision Fit.

 

Als Trek Precision Fitter werk ik individueel met elke rijder toe naar het vinden van de perfecte synergie.  De beste manier om dat te doen is gebruikmaken van het krachtigste gereedschap dat je tot je beste beschikking hebt: het brein van de rijder.

Daarmee bedoel ik dat alles valt of staat bij communicatie. Als Fitter leun ik zwaar op de informatie die de rijder met me deelt zodat hij aan het eind van het Precision Fit-proces niet alleen goed op zijn fiets zit, maar ook dat hij gelooft in - en volledig begrip heeft van - wat een fit inhoudt.

 

In de kern zijn Trek Precision Fitters probleemoplossers.  Mijn kennis, ervaring en kritisch denken stelt mij in staat om echt de persoonlijke service te bieden die nodig is voor de unieke aard en aspiraties van elke rijder.  Bovendien bestaat het Precision Fit-programma zelf uit verschillende benaderingen.  Het is gebaseerd op anatomie, ergonomie en aerodynamica en put het uit de evaring en vaardigheden van een breed scala van professionals - die allemaar bijgedragen hebben aan de creatie van het programma, de bijhorende middelen en producten. 

Als Fitter heb ik oog voor :

  • De complexiteit van de biomechanica en anatomie van de rijder
  • Hoe wijzigingen aan de fiets invoeld kunnen hebben op de prestaties van het lichaam

 

 

 

 

Tacx nieuwtjes

Uw Iphone of tablet wordt nu je trouwe trainingsvriend. Ontdek meer op 13 december 2014 tijdens de LOOK en TACX Launch in onze winkel.

Er is een voorstelling om 14u30 en 16u30.  Een welkomstdrankje en -hapje is alvast  voorzien voor jou.

Nieuwsgierig ?

Geniet nog  meer en reserveer je goodiebag en plaats via info@vanhestesport.be

 

Tot binnenkort