VANHESTE SPORT
Kwaliteit en service
Bekijk producten
VANHESTE SPORT
Kwaliteit en service
Klik Hier
VANHESTE SPORT
Kwaliteit en service
Klik Hier
VANHESTE SPORT
Kwaliteit en service
Klik Hier
VANHESTE SPORT
Kwaliteit en service
Klik Hier
VANHESTE SPORT
Kwaliteit en service
Klik Hier
Previous
Next

Trek Verve+ 2 Lowstep S 24/05

Art.nr. 12628
€45,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Trek
Opgelet: Enkel verhuur
Levering: Afhalen in de winkel
Model: Verve+ 2
Jaar: 2022

Deze fiets is enkel bestemd voor verhuur.

U beslist zelf over de nodige persoonlijke veiligheid, wij hebben uiteraard de middelen ter beschikking om mee te huren.

U krijgt een uitneembare batterij van 500 watt mee, die steeds 100% opgeladen is. Indien u de fiets wenst te huren voor meerdere dagen, krijgt u de lader mee.

De fiets wordt afgehaald in de fietshandel Vanheste Sport, Dorpsstraat 8, 8660 Adinkerke.
Een ganse dag is van 09:00 tot 18:00, ten laatste om 18:00 dient de fiets terug afgeleverd te zijn op het startpunt in propere en nette staat. Er mag met met het voertuig in geen geval op het strand gereden worden.

De waarborg van 150 euro per fiets kan cash of via de Mastercard gereserveerd worden.

Het eigen risico voor de huurder bedraagt steeds de aankoopwaarde van de fiets, het nodige slot geven wij aan u mee. Kapotte binnen-/buitenbanden worden ook aangerekend. Een kit om u te kunnen verhelpen wordt standaard meegegeven.

U kan de algemene voorwaarden raadplegen op onze site en op voorhand doornemen. Wij vragen u steeds het document door te nemen en te voorzien van handtekening voor kennisname. Daarbij vragen wij een kopie van uw identiteitskaart.

De techniek die je krijgt

Een lichtgewicht Alpha Gold Aluminium frame met een lowstep-framegeometrie, een Bosch Performance Line Cruise motor (250 watt, 65 Nm) die ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u, een Bosch Intuvia controller en een accu van 500 Wh. Plus een Shimano 9-speed aandrijving, een comfortabele geveerde voorvork en geveerde zadelpen, hydraulische schijfremmen, brede 45c lekbestendige banden die extra stabiel zijn, ergonomische handvatten, een fietsstandaard, voor- en achterlicht, achterdrager en spatborden.

Het laatste woord

De krachtige trapondersteuning van de Verve+ 2 Lowstep opent een wereld aan mogelijkheden. Je kunt langer op avontuur, sneller naar je werk en probleemloos bergop fietsen. De extra ondersteuning maakt het fietsen nog spannender en fijner terwijl de hoogwaardige onderdelen en comfortuitrusting ervoor zorgen dat langer en sneller rijden leuker is dan ooit.

Bewaar dit product voor later
Trek

Premium kwaliteit bij Vanheste Sport​​

Koga​

Our craft, your perfect ride ​

Bontrager​

Inspiratie tot innovatie​

Giant​

Topkwaliteit & expertise

E bike-manufactur

Robuuste luxe​

Shimano​

Excellent bike care ​

Pro

Spring even bij ons binnen, we helpen je met plezier ​

Ons verhaal

Welkom bij één van de grootste Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. 

Gratis verzending

Vanaf €100

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd