Allant +9S 45km/u

Art.nr. 12358
€4 599,00
Jonge occasie met een 300km
Op voorraad
1
Productgegevens

Het past bij jou als...

Je wilt het allerbeste op het gebied van kwaliteit, snelheid en comfort. Je bent op zoek naar comfortverhogende vering, de snelste Bosch-motor die je kunt krijgen en de voordelen van een onderhoudsarme riemaandrijving.

De techniek die je krijgt

Een fraai, hoogwaardig gehydrovormd aluminium frame met volledig geïntegreerde 625 Wh Bosch PowerTube accu - de krachtigste van Bosch - en een uiterst snel Bosch Performance Speed aandrijfsysteem (250 W, 75 Nm) dat ondersteunt tot 45 km/u, plus een Kiox controller. Bovendien heeft hij een Gates CDX riemaandrijving met NuVinci Enviolo CVT achternaaf, een SR Suntour geveerde vork met lockout, krachtige hydraulische schijfremmen met 4 zuigers voor remkracht onder alle weersomstandigheden, een geveerde zadelpen, geïntegreerde voor- en achterverlichting, fraaie interne kabelgeleiding via de stuurpen, spatborden, een achterdrager en stijve 27.5"-wielen met steekassen. Geschikt voor Range Boost.

Het laatste woord

De stijlvolle Allant+ 9S is zowel snel als comfortabel. Een Bosch Performance Speed motor en een accu met groot bereik, de veringscomponenten en een onderhoudsarme aandrijving, maken deze e-bike ideaal voor dagelijks gebruik.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Deze snelle, onderhoudsarme e-bike is volledig gericht op comfort, snelheid en vermogen, zowel bij dagelijkse woon-werkritten als bij weekenduitstapjes
  2. Geschikt voor Range Boost: een extra accu die het bereik van je e-bike verdubbelt en langere trajecten, grotere woon-werkafstanden en meer avonturen mogelijk maakt.
  3. Met de NuVinci Enviolo CVT-naaf schakel je traploos en automatisch door een oneindig aantal versnellingen.
  4. De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek ziet er geweldig uit en is zeer gebruiksvriendelijk: hij zit volledig geïntegreerd in het frame en is eenvoudig uitneembaar zonder gereedschap.
  5. Het kleurendisplay van de Bosch Kiox controller toont al je rijgegevens, ondersteunt Bluetooth-apparaten en heeft een ingebouwde antidiefstal-functie.
Bewaar dit product voor later