District+ 1

Art.nr. 00034
€2 099,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Het past bij jou als...

Je vertrouwt op je fiets als transportmiddel in de stad. Je wilt een iets betere fiets en zoekt een krachtige, betrouwbare en onderhoudsarme e-bike met alle belangrijke functionele details voor probleemloze dagelijkse ritjes.

De techniek die je krijgt

Een fraai Alpha Smooth Aluminium frame met midstep-geometrie en interne kabelgeleiding, een Bosch Active Line motor (250 watt, 40 Nm) die ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u met naar keuze een accu van 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh en een Purion controller. Een betrouwbare en onderhoudsarme Shimano Nexus 7-speed interne versnellingsnaaf, een geveerde voorvork, krachtige hydraulische schijfremmen, extra brede 50c banden voor meer stabiliteit en ergonomische handvatten. Plus praktische kenmerken zoals spatborden, verlichting, een slot, een MIK-bagagedrager en een fietsstandaard.

Het laatste woord

De District+ 1 Midstep is een zorgeloze elektrische fiets met een betrouwbaar en krachtig Bosch trapondersteuningssysteem. Hij is uitgerust met een onderhoudsarm aandrijfsysteem en alles wat je nodig hebt voor dagelijkse ritten zodat jij je aandacht puur kunt richten op het fietsplezier.


Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De Midstep-geometrie geeft je meer vertrouwen als je op- en afstapt.
  2. Naar keuze verkrijgbaar met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh accu.
  3. Hij is uitgerust met verlichting, spatborden, een slot en een MIK-bagagedrager dus je kunt direct op pad gaan.
  4. De Purion controller heeft een Walk Assist-functie waarmee je de fiets makkelijk uit steile parkeergarages of fietsenkelders kunt duwen
  5. De geveerde voorvork absorbeert vermoeiende oneffenheden in het wegdek.
Bewaar dit product voor later