Domane +ALR

Art.nr. 12362
€3 999,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Het past bij jou als...

Je bent een fervente wielrenner op zoek naar een hoogwaardige e-bike die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wilt een elektrisch aandrijfsysteem dat zó licht en efficiënt is dat je het eigenlijk nauwelijks voelt, totdat je de knop omzet en een stevige duw in je rug krijgt.

De techniek die je krijgt

Een 300 Series Alpha Aluminium frame en vork met een lichte, snelle en efficiënte Fazua Evation motor met 250 Wh accu die ondersteunt tot 25 km/u. Het Fazua-systeem (motor en accu) is eenvoudig uit het frame te halen, zodat je de fiets met of zonder motor kunt gebruiken. Plus een Fazua controller, een 2x11 Shimano 105 aandrijving en hydraulische schijfremmen.

Het laatste woord

Ons best geprijsde Domane+ frame gekoppeld aan een gestroomlijnd en efficiënt e-bikesysteem, plus de betrouwbaarheid van een Shimano 105 aandrijving. Je krijgt het beste van twee werelden - het gevoel van een echte racefiets, maar ook dat heerlijke duwtje in de rug om de top te halen of nog wat extra kilometers te maken.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Deze elektrische racefiets ziet eruit en rijdt als een traditionele racefiets.
  2. Je voelt amper weerstand van de Fazua-aandrijving als je het systeem uitschakelt of boven de maximale ondersteuningssnelheid rijdt.
  3. De stabiele Endurance-geometrie geeft comfort en een vertrouwd gevoel
  4. De Shimano 105 aandrijving is een echt werkpaard waarmee je duizenden kilometers soepel en betrouwbaar blijft schakelen


Bewaar dit product voor later