Electra loft 7D men

12376
€499,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Electra
Model: Loft
Uitvoering: 7D
Jaar: 2023

Het past bij jou als...

Je moet regelmatig ergens naartoe. De Loft 7D is een betrouwbare woon-werkfiets die je er veilig heen brengt. Het is een lichte en betaalbare stadsfiets met een aluminium frame, een 7-speed aandrijving en spatborden die je droog houden. Ontdek op een stijlvolle manier alle hoeken van de stad

De techniek die je krijgt

Het functioneel minimalistische ontwerp met strakke lijnen en een vlak stuur geeft hem een fraaie, ongedwongen look. De Loft 7D heeft een licht, maar stevig aluminium frame, Shimano 7-speed MEGARANGE versnellingssysteem om heuvels te bedwingen, lichtmetalen dual pivot velgremmen en snel rollende 700c-wielen.

Het laatste woord

De Loft is een lichtgewicht woon-werkfiets die je binnen twee minuten van je appartement naar de espressobar brengt. Veel plezier, weinig onderhoud: dit is een fiets voor stadsgebruik en alles wat daarbij hoort. Een Loft 7D betekent altijd in stijl arriveren: wendbaar, licht en onmiskenbaar opvallend.

favorite_borderWaarom jij er gek op zal zijn

  1. Kies de framegeometrie die bij jou past: step-over of step-thru, met een lagere opstaphoogte voor makkelijk op- en afstappen.
  2. De rechtop zithouding biedt optimale snelheid, comfort en controle.
  3. Kies uit een scala aan kleuren.
  4. Personaliseer je Loft en maak hem uniek. Voeg een fietsmand toe voor het meenemen van spulletjes, een bel zodat je goed hoorbaar bent of een bekerhouder om je koffie mee te nemen.
  5. Rond af in stijl met een Electra Commute helm met MIPS en arriveer veilig en modieus.
Bewaar dit product voor later