Giant Dailytour E+ 2 Dames M 21/09

Art.nr. 12513
€45,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze fiets is enkel bestemd voor verhuur.

U beslist zelf over de nodige persoonlijke veiligheid, wij hebben uiteraard de middelen ter beschikking om mee te huren.

U krijgt een uitneembare batterij van 500 watt mee, die steeds 100% opgeladen is. Indien u de fiets wenst te huren voor meerdere dagen, krijgt u de lader mee.

De fiets wordt afgehaald in de fietshandel Vanheste Sport, Dorpsstraat 8, 8660 Adinkerke.
Een ganse dag is van 09:00 tot 18:00, ten laatste om 18:00 dient de fiets terug afgeleverd te zijn op het startpunt in propere en nette staat. Er mag met met het voertuig in geen geval op het strand gereden worden.

De waarborg van 150 euro per fiets kan cash of via de Mastercard gereserveerd worden.

Het eigen risico voor de huurder bedraagt steeds de aankoopwaarde van de fiets, het nodige slot geven wij aan u mee. Kapotte binnen-/buitenbanden worden ook aangerekend. Een kit om u te kunnen verhelpen wordt standaard meegegeven.

U kan de algemene voorwaarden raadplegen op onze site en op voorhand doornemen. Wij vragen u steeds het document door te nemen en te voorzien van handtekening voor kennisname. Daarbij vragen wij een kopie van uw identiteitskaart.

Smart Assist

De SyncDrive middenmotor heeft een Smart Assist modus die automatisch de hoeveelheid ondersteuning bepaalt. Zodat je altijd over de juiste support beschikt en langer op een acculading kunt fietsen.

Luxe kleurendisplay

Het kleurendisplay is netjes geïntegreerd in de stuurpen. Het scherm toont ritinformatie zoals snelheid, afstand, actieradius. Draadloos verbinding maken met je telefoon voor extra functionaliteiten behoort ook tot de mogelijkheden.

Welke actieradius kan ik verwachten met mijn e-bike?

Het bereik met een enkele acculading kan sterk variëren, afhankelijk van de omstandigheden, zoals het gecombineerde gewicht van de berijder en de lading, luchtweerstand, bandenspanning en loopvlakprofiel, veranderingen in terrein en hoogte; weg- of trailoppervlak, buitentemperatuur, onderhoud van de e-bike en de toestand van de accu.

De onderstaande tabel geeft een geschat maximaal bereik onder verschillende omstandigheden. De omstandigheden worden gecategoriseerd als zwaar, goed en ideaal. Zware omstandigheden doen zich meestal voor bij het rijden met een zware lading, sterke tegenwind of steile en lange beklimmingen.

Bewaar dit product voor later