Marlin 7

Art.nr. 12364
€849,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Het past bij jou als...

Je bent nog nieuw op de trails, maar je hebt wel serieuze singletrack-aspiraties. Je wilt een veelzijdige, racewaardige mountainbike met iets betere onderdelen, zoals een kwalitatieve voorvork en een gebruiksvriendelijke 1x-aandrijving.

De techniek die je krijgt

Een licht frame met interne kabelgeleiding voor de remleiding en schakelkabels, een soepel aanvoelende RockShox Judy voorvork met lockout, Shimano hydraulische schijfremmen en Bontrager-wielen. Een gebruiksvriendelijke 1x-aandrijving zonder voorderailleur voor een strakker en fraaier uiterlijk. Maak je geen zorgen want met een 11-46 cassette heb je zo’n groot versnellingsbereik dat je probleemloos hellingen kunt opklauteren en afscheuren.

Het laatste woord

Dankzij de RockShox voorvork, het bredere versnellingsbereik en de kwaliteitsonderdelen is dit de ideale Marlin voor beginnende mountainbikers die een serieuze mountainbike willen voor hun geld. Hij is direct gebruiksklaar voor grote trailavonturen of zelfs XC-wedstrijden.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Dit is een van onze populairste fietsen en daar is een goede reden voor. Je krijgt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en grote veelzijdigheid - het is een volledig racewaardige mountainbike met bevestigingspunten voor een achterdrager in het geval je hem als forenzenfiets wilt gebruiken.
  2. Het is een heerlijke fiets om mee te rijden en hij voelt aan als een veel duurdere mountainbike
  3. Perfecte vering voor een heel goede prijs
  4. De 1x-aandrijving geeft je precies voldoende versnellingen: niet te veel en niet te weinig
  5. De Marlin-modellen in de framematen XS tot S hebben een gebogen bovenbuis en een lagere opstaphoogte waardoor kleinere rijders gemakkelijker kunnen op- en afstappen
Bewaar dit product voor later