Powerfly 7

Art.nr. 12363
€4 699,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Het past bij jou als...

Je wilt meer dan alleen de toegevoegde mogelijkheden van elektrische ondersteuning. Je wil ook hoogwaardige mountainbikeonderdelen die het grootste verschil maken op de trail, plus een verbeterde controller met een kleurenscherm en Bluetooth-verbinding zodat je allerlei trainingsdata en fitnessfuncties kunt bekijken.

De techniek die je krijgt

Een duurzaam aluminium frame waarbij de krachtige 625 Wh accu volledig in het frame is geïntegreerd voor een fraai uiterlijk en goede bescherming, een nieuwe Bosch Performance CX motor die ondersteunt tot 25 km/u en een ergonomische Kiox controller. Plus een RockShox 35 Gold RL voorvork, een 1x12 Shimano aandrijving, hydraulische schijfremmen met 4 remzuigers, Bontrager Line Comp 30 Tubeless Ready wielen en een seatdropper.

Het laatste woord

Ben je kieskeurig met je onderdelen, dan wil je de Powerfly 7. Je krijgt bredere wielen voor meer grip en stabiliteit, een stijvere vork voor nauwkeuriger sturen en een verfijnde Shimano-aandrijving om soepeler en lichter te schakelen.


Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De sterk verbeterde Bosch-motor is kleiner, lichter en efficiënter. Hij voelt natuurlijker aan tijdens het trappen en heeft minder weerstand als je niet trapt.
  2. De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek ziet er perfect uit en is extreem gebruiksvriendelijk: hij zit volledig verzonken in het frame en is daardoor goed beschermd. Hij is eenvoudig en zonder gereedschap uitneembaar en je kunt zelfs een bidonhouder op de fiets monteren.
  3. Het kleurendisplay van de Kiox controller toont al je ritgegevens, ondersteunt Bluetooth®-apparaten en heeft ook een ingebouwde antidiefstal-functie
  4. Met de seatdropper kun je het zadel al rijdend verstellen zodat het niet in de weg zit op steile afdalingen. Bovendien kun je gemakkelijker afstappen als je zware bagage vervoert.
  5. Je kunt je Powerfly nog praktischer maken met een drager en spatborden. En met de ingebouwde bedrading kun je eenvoudig verlichting aanbrengen die gevoed wordt door de accu.
Bewaar dit product voor later