Vale go!

00006
€2 500,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Electra
Model: Vale Go!
Jaar: 2020

Het past bij jou als...

Je ben op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle e-bike met trapondersteuning. De Vale Go! 9D EQ is uitgerust met spatborden om je droog te houden en led-verlichting om je veilig te verplaatsen Daarmee is hij klaar voor al je dagelijkse avonturen. De geïntegreerde MIK HD achterdrager verhoogt de praktische bruikbaarheid omdat je fietstassen, een fietsmand, een fietskrat of een honden/kattenbench kunt monteren.

De techniek die je krijgt

Ondersteund door een Bosch Active Line Plus motor en uitgerust met Bontrager E6 Hard-Case Lite 27.5" banden, hydraulische schijfremmen en geveerde zadelpen, zorgt deze fiets gegarandeerd voor een soepel rijgedrag op elk soort terrein. Het Bosch Kiox display geeft onder andere informatie over snelheid, prestaties en accustatus, waarbij de leesbaarheid wordt vergroot door achtergrondverlichting die zich aanpast aan de lichtomstandigheden.

Het laatste woord

Go! ontdek de stad. Go! naar het werk. Go! voor een weekendrit. De Vale Go! 9D EQ combineert de nieuwste e-bike-innovatie met het comfort en de controle van onze gepatenteerde Flat Foot Technology®. Ga naar je bestemming en verder, maar doe het in stijl.

Bewaar dit product voor later