Electra Loft Go! 7D Step Thru Eu M Gn

ELE28998344N
€1 599,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 6,02E+11

Het past bij jou als...

Je wilt eindelijk je auto definitief aan de kant zetten en elke dag een tweewieleravontuur aangaan. De Loft Go! 7D biedt je evenveel gebruiksgemak als rijplezier. Met een volledig geïntegreerde accu, spatborden en verlichting is deze stijlvolle elektrische fiets het perfecte vervoermiddel voor het stadsleven.

De techniek die je krijgt

Het Electra E-bike System geeft vertrouwen en controle want je hebt drie ondersteuningsstanden tot je beschikking en een achterwielmotor die gekoppeld is aan een 7-speed derailleur voor extra bereik. Bredere 700 x 40c-banden en flat-mount schijfremmen zorgen ervoor dat je snel en veilig tot stilstand komt.

Het laatste woord

Een comfortabele, open framegeomtrie maakt het makkelijker en leuker om over fietspaden en door stadssteegjes te navigeren. Combineer dat met de unieke Electra-stijl en je komt meer in contact met je stad dan ooit tevoren. Om het uiterlijk te verfraaien en extra functionaliteit toe te voegen kun je de Loft Go! 7D uitrusten met een fietsbel, fietstassen of een drager.

altText.LOFT-GO-7D-EQ-OVERVIEW-V1

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Bereik een topsnelheid van 25 km/u met behulp van de achterwielmotor.
  2. De volledig geïntegreerde 250 Wh accu geeft je een bereik van ongeveer 65 km.
  3. Op het led-display kun je de eenvoudig de acculading controleren en de ondersteuningsstand aflezen.
  4. De 7-speed derailleur geeft je meer versnellingsbereik om gemakkelijk naar de binnenstad en terug naar de buitenwijk te rijden.
  5. Maak van je e-bike een me-bike met onze klassieke collectie imitatieleren accessoires, of kies artikelen uit onze lijn met e-ssentiële producten.
Bewaar dit product voor later