Trek Allant+ 6 Lowstep S Gn 545Wh

TRE26403556H
€3 899,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 7,69E+11

Het past bij jou als...

Je wilt door de stad zoeven en op pad gaan met een gestroomlijnde fiets met meer dan genoeg vermogen om overal te kunnen komen. Je wilt een mooie fiets die geschikt is voor stadsritten en die stevig genoeg is voor avontuurlijke weekendtochten over binnenweggetjes. Je wilt de connectiviteit van het Bosch Smart System, zoals activiteitenregistratie, navigatie en Bluetooth. Je vindt gebruiksgemak belangrijk en je wilt snel kunnen op- en afstappen.

De techniek die je krijgt

Een gehydrovormd aluminium frame met lowstep-ontwerp. Drie accugroottes om uit te kiezen: 400 Wh, 545 Wh of 725 Wh. Extra comfort dankzij de luchtgeveerde voorvork die gaten en hobbels dempt. Een krachtige Bosch Performance Line CX motor (250 Wh, 85 Nm) met Smart System die ondersteuning biedt tot een snelheid van 25 km/u. Een instelbaar systeem dat je eenvoudig kunt bedienen met een app op je smartphone. Interne kabelgeleiding geeft de fiets een strak uiterlijk en de verlichting zorgt ervoor dat je goed zicht hebt en gezien wordt.

Het laatste woord

Deze gestroomlijnde e-bike is ideaal voor woon-werkverkeer en voor ritten buiten de stad dankzij het krachtige Bosch-systeem en een brede keuze in accu's. Het Smart System koppelt je fiets naadloos aan je smartphone, zodat je onder andere ritten kunt registreren en navigeren. Het is de ideale keus als je jouw dagelijkse ritten iets meer pit wilt geven.

Modellen overzicht

Bekijk filmpje

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Het nieuwe Bosch smart systeem geeft je de beproefde kracht en responsiviteit van het merk, maar dan met een nieuwe Bluetooth led-remote en eBike Flow-app, voor nog meer controle en personaliseringsmogelijkheden direct binnen handbereik.
  2. Met drie opties kun je perfect een keuze maken op basis van gewenst rijbereik en beschikbaar budget.
  3. De luchtgeveerde vork dempt hobbels en kuilen in de weg, zodat je lekker en comfortabel blijft rijden.
  4. De fiets is klaar voor gebruik, inclusief alle accessoires zoals spatborden en verlichting die werkt op de accu
  5. Dankzij het lowstep-frame kun je makkelijk op- en afstappen, wat voor kleding je ook draagt
Bewaar dit product voor later