Trek E-caliber 9.6 Eu Xl 29 Ch-bk

TRE24939187K
€2 450,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 6,02E+11
Merk: Trek

OCCASIE +-500km

Het past bij jou als...

Deze bike is ideaal voor XC-rijders die iets langer of iets steilere beklimmingen willen rijden. Hij is ook bij uitstek geschikt voor iedereen die een beetje ondersteuning nodig heeft om meer te gaan fietsen, beklimmingen te kunnen overwinnen of snellere groepen bij te houden.

De techniek die je krijgt

Een OCLV Mountain Carbon frame met 60 mm veerweg, een 120 mm RockShox Gold RL voorvork en een Trek IsoStrut FOX Performance achterdemper. Een Fazua Ride Trail 50 aandrijfsysteem dat ondersteunt tot 25 km/u en in uitgeschakelde toestand geen weerstand biedt. Daarnaast is hij uitgerust met een Shimano Deore 12-speed aandrijving, een seatdropper om het zwaartepunt te verlagen in afdalingen en Bontrager Kovee Comp 23 wielen.

Het laatste woord

De E-Caliber is een snelle en soepele XC-bike die toevalligerwijs een compact aandrijfsysteem aan boord heeft waarmee je een lekker zetje in de rug krijgt als je dat wilt.


Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Op beklimmingen en lange ritten krijg je een helpende hand toegestoken van de motor, maar de ondersteuning voelt erg natuurlijk aan waardoor de totale rijbeleving dichter bij een analoge fiets zit dan bij een typische e-MTB.
  2. Het totale aandrijfsysteem, inclusief de motor, is eenvoudig uitneembaar. Verwijder het systeem, plaats de meegeleverde cover en je hebt een standaard mountainbike die 2,9 kg minder weegt.
  3. De IsoStrut-vering geeft je exact genoeg veerweg voor XC-tractie en comfort, met minder gewicht en meer efficiëntie.
  4. De draaipuntloze staande achtervorken besparen gewicht en buigen actief mee bij oneffenheden op de trails.
Bewaar dit product voor later